תוקף תרופות הומאופתיות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

31/03/2011 | 11:51 | מאת: נטע

שלום וברכה, במהלך ניקיונות פסח נתקלתי בשאריות של תרופות הומאופתיות שהשתמשתי בהן עבורי ועבור הילדים. חלק מהתרופות הן לבעיות שחוזרות על עצמן מידי כמה זמן (כמו BORAX לבעיה של פצעים בפה או ארניקה). שאלתי- מהו תוקף התרופות ההומאופתיות שנשמרו בארון חשוך וקריר אך לא במקרר? כמה זמן עוד אפשר להשתמש הן? שאלה נוספת- יש לי די הרבה ארניקה 30C- שכחתי מתי משתמשים בזה- אשמח להנחיה בעניין. תודה, נטע

שלום נטע תרופות הומאופתיות תקפות לאורך זמן. לאחרונה השתמשתי ברמדי שהתאריך עליה הראה שהיא בת 12 שנים. והיא עבדה! ארניקה היא עזרה ראשונה הומאופתית - לפציעות, לאחר ניתוח, לאחר עקירת שן, לאחר לידה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה