רמוטיב והומאופתיה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

25/03/2011 | 20:43 | מאת: elin

שלום אני מטופלת בתרופה הומאופתית לדיכאון כבר כ-3 חודשים, אך כיוון שהמצב נורא קשה ולא ממש עוזר רופא הביא לי רמוטיב .. השאלה שלי היא האם יש בעיה בשילוב התרופות? האם התרופה ההמאופתית תגיב אחרת עם אקח את רמוטיב? והאם עדיף להפסיק את השימוש בתרופה ההומאופתית כשאני משתמשת ברמוטיב? כמו כן האם שתיהן יחד יכולות להגביר את קצב ההחלמה? תודה רבה נורא חשוב לי אני חייבת להתחיל לקחת את הרמוטיב ולראות אם יש שינוי.

שלום אלין במצב של דיכאון מתמשך שעדין לא מגיב לטיפול ההומאופתי אין ברירה אלא לשלב זאת עם תרופות פסיכיאטריות. במצב כזה המלצתי היא לתת לרמוטיב לעבוד ללא טיפול הומאופתי מקביל. כשההשפעה שלו ניכרת לחזור לטיפול הומאופתי ולנסות למצוא את הרמדי המדויקת. רמדי כזאת תביא לשיפור במצב עד כדי אפשרות של הורדת הרמוטיב. חשוב שזה יעשה בתאום בין הפסיכיאטר וההומאופת וחשוב שההומאופת יהיה מיומן לטיפול במצבים כאלה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה