חוסר תאבון משקל נמוך

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/03/2011 | 07:47 | מאת: שרית

יש לי שני נכדים תאומים בני 3, הריון הושג בהפריה רזים מאד מאד בקאשי אוכלים ,ישנים המון ,חולים לעיתים קרובות מאד,אני מאד מודאגת האם וש דרך לסייע באמצעות הומאופטיה בתודה מראש שרית

שלום שרית הריון שמושג ע"י עזרה רפואית הוא מראש מועד לבעיות בהמשך בהריון, בלידה או בהתפתחות בריאה של התינוקות. לפי מה שאת מתארת מערכת החיסון של התאומים לא מתפקדת בצורה משביעת רצון והתאבון הבריא שחסר גם הוא מעיד על ויטליות בחוסר. הומאופתיה יכולה לעזור מאד לילדים ומומלץ להפנות את שניהם לטיפול כזה בהקדם. אם לאמא שלהם יש שאלות היא מוזמנת להפנות אותם כאן אלי או ישירות בשיחת טלפון. כל טוב עירית - 0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה