פטריית שמש/עור בבטן ובירכיים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

01/03/2011 | 20:13 | מאת: שחר

קיץ שעבר יצאו לי כתמים לבנים בבטן ובירכיים לאחר בדיקה הבנתי שזה כנראה מהשמש ונקיבלתי שמפו סבוסיל שהתבקשתי לסבן איתה את האזורים להחשף לשמש על מנת להעלים את הכתמים, ומה שקרה שיצאו לי יותר ממה שהיו בהתחלה, אני ממש מבואסת ולא יודעת מה לעשות מה עוד שאני בחורה שאוהבת להשתזף ובכלל זה מכער את כל הבטן מה עושיםםםם???? :(

שלום שחר חשיפה ממושכת לשמש איננה מומלצת עבורך. במקביל כדאי לך לפנות לטיפול הומאופתי שאולי יצליח להעלים את הכתמים ועוד יותר חשוב למנוע התפשטותם והופעתם של כתמים אחרים. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה