שאלה בעניין R9

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/02/2011 | 17:17 | מאת: יעל

שלום בני בן 10 חודשים, אובחן שיש לו אסתמה אנחנו מטפלים בו מזה חודשיים באינהלציות - בודיקורט, ונטולין ומי מלח בים 1-3 פעמים ביום כשייגמר השיעול צריך לעבור לטיפול במשאף האם ניתן להוסיף לו גם טיפות R9?

שלום יעל במצב של בנך אני לא ממליצה על R9 אלא על טיפול הומאופתי מדויק ומותאם ע"י הומאופת מיומן. טיפול כזה מצריך מעקב ועזרה בהמשך. רשימת הומאופתים מורשים ניתן למצוא באתר האגודה להומאופתיה קלאסית. כל טוב עירית פרידמן-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה