אקנה בגיל 24

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

11/11/2010 | 20:54 | מאת: נתי

שלום אני בן 25 וסובל מאקנה מאז היותי בן 17 ניסיתי פעם ראשונה רואקטן אחרי מלא אנטיביוטקות לפני ואז בצבא שוב ועכשיו שנתיים כמעט ולא היה כלום פצע אולי פה ושם ועכשיו חזר לי שוב הלכתי לרופא והוא המליץ לי שוב על רוקוטן + טיפול באור כחול? רציתי לשאול מישו ניסה את האור הכחול? אני לא מעוניין לקחת שוב רוקטן ושאלתי אם הטיפול באור כחול יעזור והוא אמר שהוא ממליץ על שניהם ולא ענה לשאלתי אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות אשמח להמלצות

שלום נתי טוב אתה עושה שהחלטת להמנע מהרואקוטן הפעם. רואקוטן הוא חומר בעל פוטנציאל נזק גדול ויכולת ריפוי קטנה. הוא עוזר בטווח קצר אבל האקנה חוזר אחרי הטיפול בדיוק כפי שקרה אצלך. הומאופתיה היא דרך יותר ארוכה לטיפול באקנה אבל בטוחה לחלוטין ללא שום פוטנציאל מזיק. הומאופתיה מטפלת בשורש הפנימי שיוצר את האקנה ולכן כשהריפוי מושג הוא מתקיים לאורך זמן. אין קשר בין הומאופתיה לאור כחול. כל טוב עירית - 0523915183

12/11/2010 | 10:27 | מאת: נתי

תודה על התשובה יש לך אולי מטפלים בהומופאטיה באזור חיפה ,כמו כן אשמח להמלצות או לאנשים שעברו את הטיפול הזה ושאת אומרת דרך ארוכה למה הכוונה ? האם יש תופעות לאוי לטיפול בהומופאתיה ? ודברים שאסור ומותר לעשות?

12/11/2010 | 13:20 | מאת: אני

שמעתי שיש טיפות הופוטיות בשילוב עם מסכות וסבון מיוחד חבילה שנקראת פרפקט שמשווקתע ע'יי יעקב שגב רציתי לשאול האם מישו התנסה בזה,ואם כן איך זה משפיע ולשמוע חוויות תודה

מנהלי פורום הומאופתיה