ליפיטור - תחליף

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

14/09/2010 | 17:27 | מאת: דוידה

שלום ערכי הבדיקות שלי כולסטרול 142.3 טריגליצירין 126 כולסטרול hdl 47 ולסטרול ldl 70.6 non-hdl כולסטרול 96 לאחר ניסוי כל התרופות הרגילות, ואלו שיש צורך המרשם רופא אזורי, של קולסטרול, הסתבר שגיליתי בעיות לכולן., החל מכאבי ראש, והמשך בכאבי פרקים, והתכוצויות. היום אני מקבלת ליפיטור. הקולסטרול הרע ירד פלאים, והקולסטרול הטוב עלה במעט מאד. תמיד אני סבלתי מכאבי ראש. לאחרונה, לאחר כאבי ראש בלתי פוסקים המתחילים בלילה ונמשכים ביום, החלטתי להפסיק את הליפיטור לנסיון. ואכן, כאבי הראש פסקו. ניסיתי לקחת שוב, ובלילה השני התפתח כאב ראש נוראי. מה ניתן לעשות? האם כדורי שום יכולים להוות תחליף? האם יש תרופה טובה על בסיס הומאופתי? אודה לתגובתכם

שלום דוידה לפי מה שכתבת את מאד רגישה לכל התרופות הכימיות. לאור זה -הומאופתיה היא הדבר הנכון ביותר עבורך. תרופות הומאופתיות לא מכילות כל חומר כימי ויכולות לעשות את העבודה בצורה הרבה יותר עדינה ובריאה. כדאי מאד לגשת לטיפול מסודר אצל הומאופת קלאסי. כל טוב ושנה טובה עירית פרידמן - 0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה