היפריקום

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/08/2010 | 16:08 | מאת: טל

אני רוצה לכחת משהו נגד חרדות, ושמעתי קצת על ההיפריקום. ביררתי איפה אפשר לקנות את זה, והגעתי לבית מרקחת שמוכר טיפות של היפריקום. תמסת אם. אמרו לי לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום. איפה ניתן לקבל עוד מידע על ההיפריקום, אני קצת מפחדת להתחיל בטיפול זה, שאני לא ככ מבינה ויודעת אם יש תופעות לוואי, אם יש בעיה לקחת את זה ביחד עם עוד תרופות כגון: גלולות למניעת הריון, אנטיביוטיקה... (ראיתי םה באתר שאסר להיחשף לשמש אם משתמשים בהיפריקום, וכי חל איסור על היפריקום בישראל, האם זה מסוכן- מדוע יש על כך איסור?) אשמח לקבל תשובה לכל השאלות, תודה רבה

שלום ההיפריקום שאת מדברת עליו הוא הצמח (תמיסת אם) ז"א חומר שמצוי בו הוא שמסייע.לעומת תרופה הומאופתית שמגיעה מדוללת. ז"א אין בה כל חומר כימי. אני כמובן ממליצה על טיפול הומאופתי שמותאם לך באופן מדויק וכשאת נמצאת במעקב ע"י הומאופת מיומן. למיטב ידיעתי צמח ההיפריקום מסייע לחלק מהאנשים. אבל שוב-חשוב מאד לקחת כל דבר בהשגחה ומעקב ע"י מטפל מקצועי. כל טוב עירית-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה