שאלה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/01/2003 | 00:57 | מאת: יעל

להומאופתיה יש מה להציע כדי לפתור בעיה של גמגום ?

יעל שלום, שמחתי לקבל את פנייתך. לאחרונה נוכחתי שוב ליעילותה של ההומאופתיה הקלאסית בבעיות היגוי מהסוג של גמגום. אישה שהגיעה אליי מהמגזר הערבי ואשר דווחה כבר לאחר חודשיים על שיפור משמעותי בגמגום שלה שנמשך שנים רבות. במקרה שלה כמובן ישנו מרכיב הזמן שהוא חשוב מאין כמוהו מה עוד שנתגלה מהפגישה ביננו כי הגמגום נבע מטראומה נפשית. כל זאת יכול לגרום לטיפול ממושך יותר אך עדיין אם הגמגום נובע ממתח נפשי ניתן להבחין בתוצאות מהירות הרבה יותר מאשר טיפול אצל קלינאי תקשורת למשל. אצל ילדים הטיפול ההומאופתי בסוגיה זו יכול להיות מוצלח אף יותר אם מאתרים במהרה את מקור הבעיה ואת הארועים שקדמו לה. מומלץ מאוד לבחור הומאופת קלאסיבאזור מגורייך!!! בברכה, ארנון שמחי

20/01/2003 | 15:09 | מאת: ד"ר אילן -הומאופתיה קלאסית

יעל שלום רב. לפני שאשיב על שאלתך צריכות להשאל מספר שאלות: מהו גיל המטופל? אם מדובר בילדים אז הטפול יהיה מוצלח יותר. אם מדובר על מבוגרים אז המצב כבר שונה. מה הסיבה לגמגום? כמה זמן נמשך הגמגום? האם המטופל מגמגם רק במצבים מסוימים או באופן קבוע? טפול בגמגום עשוי להיות ממושך ולא פשוט. לדעתי את צריכה לפנות להומאופת קלאסי על מנת שינסה לעזור לך בטפול של הגמגום מאחר ובכדי לסייע לך צריך ואפשר להגיע לשורש הבעיה בכדי לטפל ולעזור על ידי התמקדות באדם החולה והפעלת כוחות הריפוי הטמונים בו זוהי מהות ההומאופתיה להומאופתיה הקלאסית יש לא מעט הצלחות בענין וכמובן כל מקרה נבחן לגופו. התחילי בטפול ללא השתהות לפחות נסי למצות את הפול בהומאופתיה הקלאסית בהצלחה בכבוד רב ד"ר אילן - הומאופתיה קלאסי

מנהלי פורום הומאופתיה