תרופות הומאופתיות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

28/05/2000 | 21:41 | מאת: מיכל

אני חולת לופוס והתחלתי טיפול הומאופטי אצל מטפלת ידועת שם ועובדת גם בתל השומר, כלומר מישהי רצינית. קיבלתי תרופה בלי שם, אני צריכה לטפטף 5 טיפות לכוס מים מלאה ולקחת רק לגימה אחת ואת השאר לשפוך. נראה לי קצת מוזר שכמות כל כך קטנה תשנה לי את המצב הבריאותי בצורה קיצונית כל כך. רציתי להבין מה יש מאחרי כל התרופות האלו שעושה ניסים לחלק מהאנשים? עוד דבר, 70% מהתרופה רשום שזה אלכהול, זאת אומרת שהתרופה לא טבעית לגמרי. תודה על ההקשבה, מיכל.

29/05/2000 | 09:42 | מאת: מילוא עזרא

מיכל שלום! באופן כללי,אני משוכנע שאם תפני לאותו הומיאופת שטיפל בך הוא ישמח להסביר לך את השיטה ואת שיקוליו. הומיאופתיה היא שיטת ריפוי בת למעלה ממאתיים שנה,שפותחה בידי רופא גרמני,בשם סמואל הנמן,שקצה נפשו בשיטות הרפואיות שהיו מקובלות באותם ימים,כגון:הקזות דם,עלוקות וכו... השיטה היא שיטה הוליסטית המטפלת באדם כמכלול ולא בסימפטומים.אם כי קיימת גם שיטה של הומיאופתיה סימפטומטית שבעליל לא נוגעת למקרה שלך. אני משער ששיטת הטיפול שלךהיא שיטת LM .השיטה ההומיאופתית נותנת לגוף ,לכוח החיות שלו בשפת ההומ',לרפא את עצמו.הרמדי היא רק הטריגר לתחילת הריפוי. מילוא עזרא http://www.drugstore.co.il

30/05/2000 | 14:13 | מאת: עזרא מילוא

מיכל שלום! בטוחני,כי אם תפני למטפלת ההומיאופתית שלך היא תשמח להסביר לך את עקרונות ההומיאופתיה. לגבי התרופות,הן אכן תרופות טבעיות אם כי השיטה פועלת קצת אחרת(מבוססת על מיהולים ודילולים של צמחים,מינרלים,בעלי חיים ועוד). האלכוהול נועד לשמר את הרמדי(כך נקראת תרופה הומיאופתית) לזמן ארוך יותר ומידת האלכוהול משתנה לפי הגיל ולפי שיקולי ההומיאופת. לפרטים נוספים:עזרא מילוא (רוקח הומיאופת קלאסי) 035288818.

מנהלי פורום הומאופתיה