טיפול הומאופטי לדיכאון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/07/2000 | 00:24 | מאת: maya

האם קיים טיפול הומאופטי א: המונע ו/או מקצר הופעת גלי דיכאון ב: המטפל בדיכאון כשכבר קיים. (מלבד היפריקום) ג: האם ידוע דבר על קשר בין דיכאון ועונות שנה, ואם כן, מה ניתן לעשות עם כך? ד: איך מאזנים בהומאופטיה רמות של סרטונין?

25/07/2000 | 11:14 | מאת: עזרא מילוא

מאיה שלום! יש טיפול הומיאופתי שיכול לעזור במצבי דיכאון. יש כמובן להתחשב בעובדות ובזמן המחלה . בהחלט יש קשר בין דיכאון מסוים לבין עונות שנה,יש לבדוק נושא של מניה דפרסיה. באופן כללי הומיאופתיה עוזרת לאדם להפעיל את מנגנוני הריפוי של עצמו. עזרא.

מנהלי פורום הומאופתיה