פוליפ אנדומטריאלי ברחם

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

04/07/2020 | 07:29 | מאת: בת 52

שלום אני בת 52 עדיין מקבלת מחזור אך לא כל 28 יום כמו בצעירותי. לפני שנה וחצי מצאו לי ברחם פוליפ אנדומטריאלי בגודל 7×11מ"מ בעקבות דימום בין וסתי. לאחרונה שוב יש דימום בין וסתי ובאןלטרסאונד אגן קטן מצאו שהפולי עדיין נמצא וגדל במילימטר 7×12מ"מ. כל היתר תקין רחם תקין רירית סדירה ושחלות תרינות ללא ממצאים נוספים. האם מניסיונכם נעשו טיפולים טבעיים ) רוצה להמנע מניתוח להוצאת הפוליפ( ויש טיפולים טבעיים שיכולים להעלים את הפוליפ? מה אחוזי ההצלחה בטיפול טבעי כאמור מחפשת דרך חלופית כדי להמנע מניתוח קונבנציונלי, וכמה זמן אורך טיפול טבעי להשגת תוצאות בהן הפוליפ נעלם, אם בכלל? תןדה

שלום את מבקשת תשובה מדויקת לשאלה שאי אפשר לענות עליה במדויק. לכן אציע לך 2 דרכי התמודדות. חשוב לי להבהיר שבאף שיטה אין אפשרות להבטיח הצלחה או לוחות זמנים. 1. שילוב של טיפולים. לדעתי שילוב של דיקור והומאופתיה למשל יכול להיות מנצח. רק לפנות למטפלים שיכולים לעבוד במשולב. 2. ״ניתוח ללא סכין״. שיטת טיפול לא פולשנית שהוכחה כיעילה במיומות. אולטרסאונד ממוקד שמנטרל את הגידול ללא חיתוך. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה