תמציות הומאופתיות להכנה ללידה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

21/06/2020 | 21:23 | מאת: אנה

שלום רב, רכשתי תמציות הומאופתיות של דר קיי אחת מהן מכילה את צמח המיצ'לה ו30% אלכוהול והשנייה מכילה רימון ו30% אלכוהול, התחלתי יום אחד את השימוש במיצלה וממש חוששת האם הצמחים הללו בטוחים לשימוש ולא יפגעו בעובר? ממש חוששת מזה חשוב לי לוודא למרות ששאלתי את מי שמייצר עדיין בחששות :/

שלום אנה בדיוק בגלל החששות שהעלית כאן מומלץ לעשות טיפול הומאופתי בצורה אחראית. להגיע להומאופת שיתאים לך את הטיפול עפ״י מירב האינפורמציה שתתני לו. אחר כך תפקידו לעקוב אחר מה שקורה וללוות אותך ללא חששות. טיפול הומאופתי הוא בטוח מאד וכדי להשיג את מירב התועלת חשוב לעשות אותו בצורה נכונה. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה