שאלה לגבי הומאופתיה...

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

16/09/2019 | 23:18 | מאת: בר

שלום,הייתי היום ביעוץ הומאופתיה בפעם הראשונה בגלל דלקת פרקים שסובלת ממנה,השיחה לא לקחה יותר מ20 דקות ולדעתי לא נשאלתי שאלות אישיות וספציפיות כלל. נשאלתי איזה תרופות אני לוקחת,מה הגיל של האחים וההורים והאם הם בריאים,מה התדירות שאני בשירותים, גיל,רווקה או נשואה וזהו פחות או יותר. מרגיש לי לא הגיוני לאחר שקראתי באינטרנט שהאיבחון לוקח 40 דקות ונשאלות שאלות על מצב נפשי והיסטוריה רפואית.. האם להתחיל טיפול או שזה נשמע קצת תמוהה? סליחה על אורך ההודעה..

יש שני סוגי הומאופתיה. את היית אצל הומאופת שאיננו קלאסי ולכן הקיצור בזמן ומן הסתם קיבלת יותר מתרופה אחת. הומאופת קלאסי יותר מקיף ומדויק לדעתי המשוחדת. אני הומאופתית קלאסית. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה