היפרקום תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

21/07/2019 | 07:28 | מאת: יוכי

שלום רב אני נוטלת תרופה הומפתית שמה-anti stress-calming formula-hepericum o nervospor -lgnatia hom r47 nervosyx - אני סובלת מדפיקות לב ועייפות נוראית ועצבנות - האם לתכשיר הומפתי יש את התופעות לוואי אלו ? אני לוקחת 20 טיפות ביום המליצו לי להעלות את הטיפות אבל לאנמסתדרת עם זה...עלי לציין כי אני בתקופת אבל על אימי ולא יודעת האם התופעות לואי זה מהתכשיר הומפתי או גורמים אחרים

התרופה שאת נוטלת איננה מתחום ההומאופתיה הקלאסית ולכן קשה לדעת מה התופעות שקשורות אליה. אם את לא מסתדרת ולא מרגישה נוח עם הטיפול חזרי למטפל או גשי להומאופת קלאסי שיתן לך תרופה אחת בלבד ויעקוב אחר מצבך בצורה רצינית. כל טוב עירית פרידמן

04/08/2019 | 18:54 | מאת: יוכי

שלום רב פניתי לבית מרקחת שבו רוקח הוא גם עוסק בהומפתיה שאמרתי לו על תחושתי עצבנות עייפות דפיקות לב אמר לי להעלות את הטיפות ניסתי אבל זה לא טוב לי...לא יודעת היכן להתיעץ .. שאני מפסיקה אז גם לא טוב לי. אני פשוט בדילמה .... ומיד אני חוזרת ליטול את התרופה תמיד טובה יוכי

אני ממליצה לך להתייעץ עם הומאופת ולא עם רוקח. הומאופת לומד שנים רבות הומאופתיה ויושב איתך למעלה משעה כדי למצוא עבורך את התרופה הטובה ביותר. אחר כך יש לך גם כתובת להתייעצות במידת הצורך. רשימת הומאופתים תמצאי באתר האגודה להומאופתיה קלאסית. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה