קר לי בגוף ללא חום ללא שום ממצא כבר חודשיים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

13/10/2018 | 15:47 | מאת: אבי

קר לי בגוף כבר חודשיים ללא חום ללא שיעול ללא ממצא בבדיקת דם שתן וצילומים לא יכול להיות במזגן משבי רוח חוף ים הולך עם סוודר בקייץ בשינה רגליי קרות ובמיוחד כפות רגליי אם כבר אני מתקרר יותר זה עם צמורמורות וגוש קר בגרון עם צרידות זמנית מה קורה לי ? איך אפשר לטפל בזה?

הומאופתיה היא דרך טיפולית שיכולה לפתור בעיות שלרפואה המערבית אין תשובה. ההומאופת אוסף את כל פרטי האדם שמולו ומתאים לתמונה שמתקבלת תרופה הומאופתית. ממליצה מאד להגיע להומאופת/ית לטיפול. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה