שש הפלות חוזרות רצופות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

25/09/2018 | 09:09 | מאת: סיון

שלום בת 28. 2 ילדים בני 6+7 אחכ 6 הפלות רצופות בשבועות 5-8. מתחיל מדימום... מטופלת בהומאופתיה למעי רגיש. האם יש טיפול למצב של דימומים והפלות חוזרות? המטפלת שלי אומרת שהכל מכיע במחשבה אצלי ואני לא צריכה טיפול. פעם אחת קיבלתי טיפול להריון ועדיין נפל. האם ההוצאופתיה יכולה לעזור למקרה שלי? בדיקות רפואיות תקינות

שלום הומאופתיה יודעת לטפל היטב בנושאים הורמונאליים ובהפלות חוזרות. נראה לי שמשהו בתקשורת בינך לבין ההומאופתית שמטפלת בך לקוי. אם את מרגישה נוח איתה אני מציעה לך לשוחח איתה לעומק כדי להבין את מהות הטיפול. אם אינך מרגישה נוח איתה אולי כדאי לשקול פנייה למטפל אחר. כל טוב וחג שמח עירית פרידמן - הומאופתית

מנהלי פורום הומאופתיה