עצבנות יתר ...אמא ל4 ילדים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/11/2017 | 23:27 | מאת: רינת

האם הומאופיתה תעזור במקים של תוקפנות זעם צרחות ועצבנות יתר איזה רמדי מומלצים כמה זמן יקח הטיפול ומתי מתחילים להרגיש שיפור או ריפוי קראתי פעם שתוך חודש וחצי בערך אמור להיות שיפור ..אם לא ? להחליף מטפל או מה לעשות??

טיפול הומאופתי יעיל ביותר בבעיות רגשיות ונפשיות. ילדים, מניסיוני, מגיבים יפה ומהר לטיפול הומאופתי נכון. ככל שהבעיה סוערת יותר הריפוי אמור להראות מהר יותר. כך שאם למשל הבעיה המתוארת חוזרת מדי יום כמה פעמים, תוך ימים ספורים נרצה לראות ירידה בכמות ובעוצמה של ההתפרצויות. אם תוך חודש לא נראה כל שינוי, רצי לחזור להומאופת, ולשקול החלפה של הרמדי. כל טוב עירית פרידמן

28/11/2017 | 08:41 | מאת: רינת

אני זו שעצבנית לא הילדים הטיפול הוא בשבילי החליפה לי לרמדי יותר עמוק גם לא עזר ... ואחרי זה לרמדי יותר רחב קצת הרגיע לקחתי למשך שבוע היה רגיעה לכמה ימים ושוב זה חזר ובחריפות ביקשה שאקח עוד מנה.. אמרה שצריך להמתין !!! תודה להתייחסותך

מנהלי פורום הומאופתיה