זרעי צ'יה, מה היתרונות ?

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

09/10/2017 | 20:11 | מאת: אופיר

היי, קראתי כתבה על זרעי צ'יה וזה עניין אותי, ניסיתי לשתות בבוקר בבוקר כמו שהמליצו בכתבה: כוס מים עם לימון סחוט, כף דבש, כף גרגרי צ'יה שהושרו במהלך הלילה וכפית שמן זית. שמתי לב שזה נתן לי המון אנרגיה שזה נהדר, אבל אני מנסה להבין מאיפה זה הגיע. אשמח למידע בנושא. תודה!

תחום המומחיות של הפורום הזה הוא הומאופתיה. אין קשר בין צמחי מרפא להומאופתיה. את יכולה לגגל ולמצוא מלא חומר על צ׳יה או לשאול בפורום מתאים אחר (צמחי מרפא, נטורופתיה) חג שמח עירית

מנהלי פורום הומאופתיה