ארניקה וניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

03/09/2017 | 12:16 | מאת: יפעת

שלום מספר שאלות בבקשה בנוגע לשימוש בכדורי ארניקה 1. מתי כדאי להתחיל לקחת ובאיזה מינון (ברשותי כדורים במינון 30) 2. האם מותר להניק עם הכדור? 3. במידה ומותר להניק עד מתי מותר לקחת את הכדור? תודה !

מתי כדאי להתחיל לקחת ובאיזה מינון (ברשותי כדורים במינון 30) להתחיל לקחת מיד לאחר הניתוח. בהתחלה כל שעתיים ובהמשך לרדת עפ״י התקדמות ההחלמה. אני מניחה שתוך שבוע לא תזדקקי להם יותר 2. האם מותר להניק עם הכדור? מותר בהחלט. 3. במידה ומותר להניק עד מתי מותר לקחת את הכדור? מותר כל זמן שיש סימפטומים כמו-כאבים, נפיחות, דלקת וכד. שתהיה לידה טובה ומוצלחת. את מוזמנת להתקשר ולשאול אם יש בעיה כלשהי - 0523915183 כל טוב עירית פרידמן

03/09/2017 | 14:50 | מאת: יפעת

תודה רבה עידית על התשובות! האם לא צריך להתחיל לקחת שבוע לפני הניתוח ?

לדעתי אין צורך לקחת שבוע. מספיק מנה אחת לפני הניתוח. אני ממליצה על ארניקה בפוטנץ 1M אני ממליצה גם על רמדי נוספת בשם-בליס-פרניס. אם את צריכה הנחיות נוספות את מוזמנת להתקשר. עירית

03/09/2017 | 17:00 | מאת: יפעת

תודה רבה!

מנהלי פורום הומאופתיה