שאלה לגבי חרדות ועל טיפול הומאופתי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

18/06/2017 | 00:09 | מאת: קרן

שלום 1. האם אפשר לטפל בהפרעות חרדה? 2. האם הצלחה של טיפול הומאופתי היא לצמיתות לדוגמא בהפרעות חרדה? 3. האם אפשר לשנות דפוסי חשיבה, שליטה במחשבות אובססיביות (בחרדות כלשהן לדוגמא) שאינם בריאים לדוגמה בעזרת הומאופתיה? מפני ששמעתי שהומאופתיה זה טיפול שורשי עמוק. 4. והאם יכולה להיות אפשרות שלא יהיה קיים רמדי לבן אדם מסויים שתתאים לו ועל סמך זה לא יהיה פתרון בשבילו כאשר הוא בא לטיפול. תודה מראש על התשובות

שלום 1. האם אפשר לטפל בהפרעות חרדה? בהחלט כן. יש לי ניסיון מצוין בטיפולים נפשיים בכלל ובחרדות שונות בפרט. 2. האם הצלחה של טיפול הומאופתי היא לצמיתות לדוגמא בהפרעות חרדה? הצלחה של טיפול הומאופתי היא לפרק זמן. פרקי הזמן יכולים להיות ארוכים או לצמיתות , אי אפשר לנבא זאת מראש. מכיון שהחיים דינאמיים ומזמנים התמודדויות ומשברים בהחלט ייתכן שמול מצב חדש שמתהווה בחיים, יהיה צורך בנטילה נוספת של הרמדי או בהחלפתה. 3. האם אפשר לשנות דפוסי חשיבה, שליטה במחשבות אובססיביות (בחרדות כלשהן לדוגמא) שאינם בריאים לדוגמה בעזרת הומאופתיה? מפני ששמעתי שהומאופתיה זה טיפול שורשי עמוק. אכן שמעת נכון. הומאופתיה היא טיפול שורשי עמוק ובהחלט ניתן לטפל במחשבות אובססיביות. מניסיוני טיפול משולב הומאופתי ופסיכולוגי יכול להביא לשיפור מלא בבעיה. מוזמנת לקרוא בדף הפייס בוק שלי ״עירית פרידמן-הומאופתיה קלאסית״ על טיפול משולב ב OCD 4. והאם יכולה להיות אפשרות שלא יהיה קיים רמדי לבן אדם מסויים שתתאים לו ועל סמך זה לא יהיה פתרון בשבילו כאשר הוא בא לטיפול. תיאורתית האפשרות הזאת קיימת, אבל באופן מעשי ניתן להתאים רמדי טובה לכל אדם. לעיתים ההתאמה יכולה לקחת זמן ולכלול מספר ניסיונות. לכן חשובה ההתמדה והקשר עם ההומאופת מקוה שעזרתי. אם יש עוד שאלות אני כאן. עירית פרידמן-0523915183

18/06/2017 | 13:35 | מאת: קרן

תודה רבה

מנהלי פורום הומאופתיה