פולסטילה לשימוש בזמן צירים מינון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

01/06/2017 | 01:33 | מאת: רעות

פולסטילה בזמן צירים. כמה וכל כמה זמן?

בזמן צירים ניתן לחזור על המנה לעיתים תכופות לפי ההשתנות במצב. אפשרי אפילו כל כמה דקות. ממליצה לקבל הדרכה מהומאופת שמלווה אותך קודם או ממיילדת. אשמח לעמוד לרשותך אם את צריכה. עירית פרידמן

02/06/2017 | 11:37 | מאת: רעות

ההומאופט אמר לי לקחת 15 כל שעתיים. יש לי בבית רק 30, התייעצות עם רוקח שאמר לי לקחת את האח כל 3 שעות. השאלה כמה גלובולות לקחת בכל פעם?

מנה זה 3 גלובולים. ממליצה להיות בקשר עם ההומאופת שמכיר אותך ומטפל בך ולהקשיב לו. לידה טובה עירית

מנהלי פורום הומאופתיה