תסמונת התעלה הקרפלית

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

29/04/2017 | 09:43 | מאת: אמירה

אישה בת 42 כאבים ביד ימין בעיקר בכף יד מרגישה נימולים באצבעות חום בעיקר בלילה בכף היד ומרוב החום היא לא מרגישה ביד שלה מאובחנת stc תסמונת התעלה הקרפלית אפשר לטפל בה דרך הומיאופתיה ??ואיזה R יתאימו לה במצב הזה תודה רבה !!

בהחלט יש מה לעשות, אולם לא בתרופות ה בהחלט יש מה לעשות, אולם לא בתרופות ה r אלא בטיפול הומאופתי מול הומאופת. טיפול כזה מבטיח התאמה מדוייקת של תרופה מעקב וייעוץ בזמן הטיפול. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה