טיפול רמדי המופאתיה.. איזה סוג קיבלתי והאם זה טוב

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

08/04/2017 | 22:49 | מאת: ליה

היי קיבלתי סוג סוכריות כאלה לטיפול המופאתיה ורשום על המסמך שקיבלתי סוג: AC PH 12CH 5GR אשמח לפירוט למה זה עוזר בדיוק.. ומה סוג זה

משהו במה שהקלדת לא ברור. אם אפשר לצלם את השפופרת ןמה שמודפס עליה אוכל לעזור. חג שמח עירית

12/04/2017 | 22:09 | מאת: ליה

היי מה לא הבנת בדיוק? פשוט זה מה שרשום לי על הדף. אשמח לדעת בדחיפות איזה סוג זה בדכ .

בד״כ זה נכתב. כך- phos-ac ולכן רציתי צילום של הדף/שפופרת כדי להיות בטוחה. לכל רמדי יש טווח סימפטומים רבים שהיא ״מכסה״ ולא רק מחלה אחת. הרמדי הזאת (כפי שאני כתבתי) מטפלת היטב בתשישות ובעוד הרבה בעיות. חג שמח עירית

מנהלי פורום הומאופתיה