אלרגייה לפריחת אביב בעייה חוזרת

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

13/02/2017 | 14:04 | מאת: אלרגייה לפריחת אביב

שלום רב, הנני בן 42 וסובל בכל שנה מתסמינים של אלרגייה בזמן פריחה. אני לא יודע בוודאות אם זה לפרח או צמח ספציפי. כל מה שאני יודע זה שבדר״כ בתחילת האביב (מרץ-אפריל), כשמזג האויר חמים יותר ויש פריחה בכל מקום, עיני מתחילות לדמוע, אפי דולף, יש לי גירוי נוראי בדרכי הנשימה העליונות מה שגורם לי לשיעול תמידי 24/7 וכמובן לסבל. עד היום עשיתי שימוש ב״זילרג׳י״ לזמן מוגבל של כמה שבועות עד שזה עובר. אני שוקל גם לרכוש יוניזטור בעיקר לעזרה בשינה. האם יש לזה פיתרון טוב יותר ברפואה ההומאופטית? תודה

להומאופתיה יש פיתרונות מעולים לבעיה הזאת. וכדאי מאד לפנות להומאופת בהקדם כדי לקבל את פני הפריחה כשאתה מצויד ברמדי (תרופה הומאופתית) מתאימה. כל טוב עירית פרידמן www.homeopatya.com

מנהלי פורום הומאופתיה