כאב עצבי ונסיון כניסה להריון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

18/01/2017 | 16:03 | מאת: איילול

נפגע עצב במהלך ניתוח גניקולוגי ולקחתי מספר שנים ליריקה שמאוד הקל על הכאב. הפסקתי את הליריקה בעקבות נסיונות להכנס להריון. מספר חודשים לאחר הפסקת הכדור התחיל ווסטיבוליטיס שלא סבלתי מזה קודם לכן ובתקופה שבין הביוץ לווסת יש תחושת בעירה בנרתיק עם התקף ווסטיבוליטיס ותחושת כאב שלא ניתו להסבירו והכאב נרגע ברגע שמקבלת מחזור. היום נמצאת בהפריות וכל פעם לאחר ההחזרה מתחיחה להרגיש את הכאב ונכנסת לייאוש כי מבינה שלא נקלטתי. האם יש דרך לטפל בזה באמצעות ההומאופתיה?

הומאופתיה יכולה לעזור מאד בבעיה שאת מתארת. בטיפול הומאופתי נדרשת תאמה מדוייקת של תרופה הומאופתית ולשם כך יש לפגוש הומאופת. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה