יאוש קיומי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

21/11/2013 | 05:49 | מאת: שרון

אני חווה איכות חיים טובה ללא מחסור יעדים שהושגו מאוזן בהרגשה העצמית! אבל דברים לא מאתגרים אותי כמו בעבר ויותרמזה סידרתי את חיי שיהיה מרחב וזמן לזמן פנימי קריאה התרחבות עדין היאוש הקיומי הוא בלתי הפיך כי הפרספקטיבה נמצאת עמוק בהכרתי ובהיותי טיפוס משימתי. להוט ליעדים עבדתי רבות למתן זאת! וההרגשה טובה מהתמתנות אבל אין חזרה ממנה היציאה מ"חוץ לרחם" היא לכיוון אחד לא? נותר לשלם את מחיר התודעה? לפעמים יש הכלת המציאות סביבי לפעמים ביקורתי מעט!? ככה ממשיכים זה המחיר לתמיד?

היי שרון, אני חייב להודות שאני לא כל כך מבין את פנייתך. מצבך טוב, ברמה הכלכלית ובהשגת המטרות, אבל יש תחושה שאין לאן לשאוף? בכל אופן, אם באמת אתה משיג את כל מטרותיך, ועדיין חש חוסר סיפוק וייאוש קיומי כפי שאתה מתאר זאת, זה נושא שחייב להיבחן לעומק. יכול להיות שמדובר בדיכאון קל, או בקושי במציאת יעדים חדשים או ממוקדים, וייתכן שהעשייה היא לא הנכונה עבורך. אשמח להבהרות. תודה רבה וחורף נעים, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי