קרע בצוואר הרחם, שבוע 8

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

02/05/2014 | 10:27 | מאת: קרע בצוואר

שלום רב אני בשבוע 8 להריון. יש לי קרע בצוואר הרחם מלידה שהתרחשה לפני 7 שנים. הצוואר שלי הוגדר על ידי הרופא כעקום וקרוע לפני שנה איבדתי הריון תאומים בשבוע 17 לאחר דימומים והגעה לבית חולים עם פתיחה מלאה מאוד מהר הגעתי לפתיחה מלאה אני מאוד מפחדת שהצוואר לא יתפקד בהריון הנוכחי, יש לי תחושה של משהו שונה בנרתיק הרופא יבחן אם לעשות תפר צווארי בשקיפות, ואני אבקש ממנו לבצע השאלה היא מה הסיכון עד השקיפות? זה בעוד חודש, האם מבצעים תפירה גם בשבועות מוקדמים?

תפירת צוואר הרחם מתבצעת בסוף הטרימסטר הראשון. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים, פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038,9 פקס: 036704158

מנהל פורום צוואר הרחם