תוצאות לא תקינות פאפ LSIL

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

13/10/2020 | 16:41 | מאת: שמרית

שלום בת 29 , לאחרונה קיבלתי תוצאות פאפ לא תקינות LSIL , בדיקת hpv pcr - type 66 , הבנתי שזן זה מסווג כ high risk , מה הסיכוי שזן זה יגרום לסרטן? האם לזן 66 אותה סכנה כמו של זן 16 שידוע לי כגורם ברוב המקרים לסרטן צוואר הרחם ? יש לי תור לקולפוססקופיה עוד שבוע , האם בLSIL יכול להתגלות cin2 או cin 3 בביופסיה שתילקח אז או שאבחנה זאת קשורה רק ל cin 1? יכול להיות גם שLSIL יהיה קשור לשינויים שאינם אפילו טרום סרטניים או שמינימום יש לי cin 1?

- סכון נמוך - יש להמתין לתוצאת הביופסיה ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם