גלולות פומיניק ודימום

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

03/05/2020 | 12:16 | מאת: אני1

שלום, אני לוקחת גלולות פומיניק מתחילת ינואר מכיוון ואינני יכולה לקחת גלולות רגילות עקב בעיה בקרישיות יתר בדם. אני שמה לב שיש לי כאבים בשדיים כמו לפני מחזור ולאחר מכן אני מדממת (דימום קרוש כזה לא בצבע אדום רגיל) יותר משבוע האם זה הגיוני עם גלולות מסוג זה? בעבר לקחתי סרזט ועם כדור זה דיממתי 3 שבועות רצוף בהתחלה ולאחר מכן בלי דימום למשך זמן ארוך תודה רבה

תאורך מתאים לתופעות הלוואי השכיחות של פומיניק. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם