קולפו סקופיה בדיקה ותוצאותיה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

26/04/2020 | 17:41 | מאת: שירן

שלום כבר שנה וקצת אני במעקב של קולפו סקופיה וביופסיות שיוצאות תקינות . נשלחתי לפני חודשיים בבדיקה מקיפה בתל השומר . שם פאל תקין , ביופסיה אחת עם שינויים בדרגה נמוכה , hpv typing ללא עדות לנגיף -שזה לעצמו סותר בביופסיה . הרופאה המליצה או מעקב, או לייזר, או קוניזציה . נאמר לי שבגילי 36 זה לא ייעלם מעצמו . אני לפני הריונות . ושוקלת מה הכי נכון עבורי ? האם לייזר יכול לעזור ? או שעדיף את הניתוחון? אודה לעזרה. אומר גם שאת הביופסיות הייתי עושה כל 4 חוד במרפאה תודה

אפשר לטפל או לעקוב בלבד. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

26/04/2020 | 18:01 | מאת: שירן

מעתיקה את תשובת הביופסיה Cervix11 o’clock Cervical mucosa including transformation zone showing hover related changes consisted with low grade squamous intrapithelial lesion, associated with chronic inflammation 2. Cervix 7 o’clock Cervical mucosa including transformation zone showing chronic inflammation **בבדיקה של hpv typing No signs of hpv dna were found in the sample

26/04/2020 | 18:02 | מאת: שירן

איזה דרך עדיפה בלטפל הלייזר או הקוניזציה למצב שלי ?

מנהל פורום צוואר הרחם