קיבלתי תוצאות קוניזציה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

15/03/2020 | 12:24 | מאת: טטיאנה

שלום דוקטור קיבלתי תוצאות קוניזציה אפשר בבקשה הסבר על תוצאות ואך להמשך טיפול? תודה

15/03/2020 | 12:26 | מאת: טטיאנה

קובץ

15/03/2020 | 13:00 | מאת: טטיאנה

Cervical conus showing:upper conus:Fragments of cervix showing widespread CIN 3(HSIL) with glandular involvement.The inked surgical margins are involved by dysplasia (blocks A,B,C,G and I). In addition ,chronic inflammation and koilocytotic atypical also noted. Lower conus:Endocervical mucosa, free of dysplasia. ECC:Unremarkable fragments of secretory endometrium and cervical stroma. תודה

מדובר בדיספלזיה מדרגה 3 ( שינוי בתאי צוואר הרחם שאיננו סרטן) ויש להסירו באמצעות קוניזציה ( ביופסיה רחבה בצורת קונוס). ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם