קוניזציה בהרדמה מלאה CIN 2-3

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

26/11/2019 | 08:46 | מאת: שרה

שלום נקבע לי קוניזציה ש/בוע הבא בהרדמה מלאה אשמח ליותר פרטים על זמן ההחלמה ותפוד רגיל אחרי כמה זמן ? האם אצטרך ימי מנוחה מעבודה ? אחרי כמה זמן אפשר לטוס לחול ? והאם הפעולה כרוכה בסיבוכים ? הרופא ציין בהפניה שצוואר רחם מאוד גדול , ויש איזור נרחב חריג, האם יש לזה משמעות לפעולה עצמה

למחרת היום ניתן לשוב לעבודה. סיבוכי הפעולה הם דימום ובשכיחות נמוכה יותר-זיהום. המשמעות של אזור נירחב היא שהביופסיה תהיה גדולה יותר. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם