פאפ לא תקין hsil

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

10/11/2019 | 18:40 | מאת: שרה

לפני 4 חודשים עשיתי פאפ עם תשובה asch לאחר מכן קולפסקפיה איזור נרחב שנצבע הביופסיה חזרה תקינה ,לפני שבוע חזרנו על הפאפ שחזר hsil. וקולפסקופיה איזור מפושט 360 כולו לבן נלקחו ביופסית ,האם בכל זאת ביופסיה יכולה להיות תקינה או שזה חייב להיות cin ?אם. ביופסיה תקינה היית ממליץ על קיזנציה בכל זאת؟ אני לא מבינה השינוי המהיר בפאפ

הביופסיה יכולה להיות תקינה או עם cin. אם הביופסיה תקינה אין המלצה לקוניזציה. מאחר ופאפ איננו מדויק, יתכן והפאפ הקודם שהיה תקין כבר לא היה תקין. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

11/11/2019 | 09:26 | מאת: שרה

אני מבינה אבל שני הפאפים לא תקינים ועכשיו התשובה יותר גרועה מאשר לפני ארבעה חודשים וגם בשני הקולפסקופיות יש צבע לבן מפושט .האם בכל זאת אם ביופסיה תקינה הטיפולהוא מעקב!? או יכול להיות פספוס בביופסיה?

16/11/2019 | 23:39 | מאת: שרה

קיבלתי תשובה של chronic cirvictis hpv and cin2. ..שאלה שלי 1.כמה זה דחוף לעשות את הקונזיצה בתוך כמה זמן? 2.האם יכול להיות שאקבל תשובה יותר חמורה אחרי הניתוח? 3האם אני בסכנה לסרטנים אחרים אם הזנים שנדבקתי בהם לא 16 ולא 18 אך בעלי סיכון גבוהה

מנהל פורום צוואר הרחם