דימומים קלים כאבים והפרשות מרובות שלושה שבועות רצוף

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

18/10/2019 | 04:23 | מאת: מיואשת

בעקבות ברור על ציסטה בשחלה בוצעו בדיקות דם הורמונליות וc125 תקין בוצעה גם היסטוקרפיה כולל ביופסיה תקינה מאז היסטוקרפיה דימומים קלים שנמשכים כבר 3 שבועות תוצאת פאפ מלפני חודשיים Cervix,ThinPrep Vial See Adequacy Comment Specimen Adequacy :Satisfactory for evaluation. No endocervical component is identified. NEGATIVE FOR INTRAEPITHELIAL LESION OR MALIGNANCY. Negative for Intraepithelial Lesion Hpv שלילי האם בדיקת הפאפ תקינה? על מה מעידים הדימומים ?

- בדיקת הפאפ תקינה. - לגבי הדימומים, יש לנוסיף לברור שעברת גם בדיקות הורמונליות. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

20/10/2019 | 07:08 | מאת: מיואשת

תודה על תשובתך ,בוצעו בדיקות הורמונליות הכל תקין איך ממשיכים?האם בדיקת הפאפ התקינה והיסטוקרפיה תקינה שוללת ממאירות בצוואר הרחם? מודאגת מאחר ולמיטב הבנתי איך הסימנים לסרטן צוואר הרחם זה דימומים....

מנהל פורום צוואר הרחם