דימומים לאחר קוניזציה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

09/09/2019 | 23:26 | מאת: ענבל

ד״ר שלום, עברתי קוניזציה לפני מספר ימים. מספר שעות לאחר הקוניזציה התחלתי לדמם. א. האם זה תקין שיהיה דימום באותו יום של הפעולה (הרופא אמר שצרב שם וייתכנו דימומים במשך 4 שבועות)? ב. הרופא אמר שבמקרה של דימום כבד עליי להגיע למיון אך לא הבנתי מדבריו מהו דימום כבד? באיזה כמות של דימום צריך לגשת למיון? איך מוגדר דימום כבד? ג. האם סביר שאני רואה בדם חתיכות (קרישי דם) קטנות? תודה

א. כן ב. דימום יותר מווסת ג. הדבר מעיד על עוצמת הדימום ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם