תופעות לאחר קוניזציה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

12/07/2019 | 21:17 | מאת: Galitd

ערב טוב , אני יומיים אחרי קוניזציה cin 3 וecc גרידה אבחנתית . המנתח אמר שהנגע / גידול היה גדול . בכל מקרה הרגשתי טוב עד הערב , פתאום תחושת נפיחות מרום הבטן ועד לבטן התחתונה . כאשר אני אוכלת משהו קטן ממש ישר מרגישה נפיחות עד כאב באזור רום הבטן . והתחושה הכללית פחות טובה מאתמול .. הפרשות קלות . האם שכיח ? ואם כן כמה זמן זה עשוי להמשך ? ובכללי , כל החצי שנה האחרונה , הרגשתי תחושות של כאב באזור האגן , נפיחות לסרוגין האם כל זה יעלם לאחר ההחלמה מה פרוצדורה ? משום שהנגע הוסר? סליחה על החפירה ..

לא שכיח. גשי להיבדק. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

12/07/2019 | 22:36 | מאת: Galitd

אוקי , זה מצריך בדיקה עכשיו או שליגות לשבת / ראשון .. חשבתי שאולי אולי גזים שמצטברים בגוף כלאחר ניתוח ..🤷‍♀️ תודה לתשובתך המהירה !

מנהל פורום צוואר הרחם