asc-h פאפ וקלפוסקפיה לא תקינים

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

08/07/2019 | 09:33 | מאת: שרה

שלום אחרי פאפ ASCH הופנתי לבדיקה להלן התשובות : ו HR HPV חיובי ולפוסקופיה : מספקת ADEQUATE. . TYPE 1 מסוג TZ נראה ממצא קולפוסוקפי חריג אזור נירחב של METAPALSIA SQ . 11/12 שעה CXBX נילקח בוצע ECולפוסקופיה : מספקת ADEQUATE. . TYPE 1 מסוג TZ נראה ממצא קולפוסוקפי חריג אזור נירחב של METAPALSIA SQ . 11/12 שעה CXBX נילקח בוצע EC התקבלה ביופסיה תקינה ללא פתלוגיה האם זה הגיוני, או יכול להיות שהיה פיספוס,, ומה זה הממצא החריג באיזור נרחב אם כן היית ממליצה לעבור עוד פעם קולפוסקפיה באופן פרטי

עליך להתמיד במעקב ולעבור קולפוסקופיה מידי חצי שנה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

23/01/2020 | 15:30 | מאת: סיו

אני צריכה לעבור קולפוסקופיה ומאוד מפחדת האם יש מקומות בהם ניתן לעבור את הבדיקה עם הרדמה מקומית או ספריי שיקל על הכאב?

מנהל פורום צוואר הרחם