הפרשות חומות אחרי מחזור

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

18/06/2019 | 11:44 | מאת: אלונה

היי, אני נוטלת גלולות יאז פלוס כמעט שנה וישר לאחר המחזור נהיו לי הכתמות חומות שנשמשכות כחמישה ימים. שללתי הריון אך אני לא רואה משהו אחר שעונה על התסמינים כמו דלקת צוואר הרחם. חשוב לציין שלא כואב לי כלום אפילו לא טיפה. יש לי בדיקה אבל רק בעוד שבועיים ואני נורא לחוצה. האם הפרשות חומות כמו שתיארתי הם אחד התסמינים לדלקת?

18/06/2019 | 11:47 | מאת: אלונה

שכחתי לציין את גילי שהוא 22 ואם זה קשור החלפתי לתחתוניות עם בישום.

אופייני לגלולות. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם