תוצאות בדיקת ביופסיה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

28/04/2019 | 18:11 | מאת: אורית

היי, בחודש האחרון חוויתי דימום במהלך יחסי מין, בבדיקת פאפ דק ו HPV נמצא CIN 1 + HPV 18, ביצעתי קולפוסקופיה, הבדיקה לא העלתה ממצא חריג אך נלקחה ביובפסיה מהתעלה, תוצאת הביופסיה העלתה: tissue from endocervix with chronic inflammation הרופא שביצע את הבדיקה אמר לי שהכל בסדר ולחזור לבדיקה נוספת בעוד 4-6 חודשים, באנגלית פשוטה ולא מקצועית אני מבינה שיש דלקת, אז כיצד זה שנאמר לי שהכל בסדר? אשמח ואודה להבהרה נוספת

דלקת זה מימצא שגרתי בצוואר הרחם הדופע חיידקים. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

17/05/2020 | 16:20 | מאת: סיון

אשמח לדבר עם מישהי עם אותה בעיה כמו שלי. [email protected]

התשובה אכן תקינה. דלקת כרונית בצוואר הרחם הינה מימצא שכיח ובהעדר סימפטומים, לא מצריכה טפול. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם