תוצאות ביופסיה בקולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

17/03/2019 | 09:51 | מאת: מעיין

Fragments of endocervical mucosa, with aquamous metaplasia. One of the fragments shows high grade SIL/CIN 3, focally involving the glands. מה זה אומר? אמרו לי לקבוע קוניזציה תוך לא יותר מחודש וחצי. אודה לפירוש בזמן שאני ממתינה לתור טרום ניתוח.

קיים שינוי בתאי צוואר הרחם מסוג cin3, אותו יש להסיר בקוניזציה ואחכ להיות במעקב קולפוסקופי. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

17/03/2019 | 20:28 | מאת: מעיין

האם זה באמת כל כך דחוף?

מנהל פורום צוואר הרחם