קונדילומה בהריון וקיצור צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

20/12/2018 | 18:08 | מאת: עינב

היי ד׳ר, אני בהריון ראשון, שבוע 18 בסקירת מערכות מוקדמת אובחן אצלי צוואר רחם מקוצר של 27 ממ. אנחנו לא יודעים ממה זה קרה.. השאלה שלי היא: 1. האם קונדילומה בצוואר הרחם יכול לגרום לקיצור צוואר הרחם? 2. האם לקיחת משטח פאפ יכול לפגוע עוד באורך הצוואר? 3. מה עוד יכול לגרום לקיצור צוואר הרחם?

1. לרב לא 2. לא 3. גורמי דלקת, לחץ על הצוואר, סיבות מולדות ועוד ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם