מעין "שיתוק" בפלג צד שמאל, לחצים וצירים לא סדירים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/07/2009 | 17:14 | מאת: גלי

שלום רב, אני בשבוע 34+5 (הריון 3) מזה יומיים היו לי לחצים מאוד חזקים בבטן התחתונה וגם צירים לא סדירים. בנוסף, מדי פעם העוברית כנראה יושבת על איזה עצב שממ נותן תחושה של שיתוק בפלד צד שמאל. הרגשה שלא יכולה לעמוד על הרגל וכאבים חזקים. אתמול הייתי אצל הרופא שלי, לטענתו הצוואר סגור לחלוטין, הצירים לא מטרידים אותו ואומר שבשלב הזה כבר לא יעצרו לידה בכל מקרה. למרות שעדיף לפחות להגיע לשבוע 36. מה דעתכם?

מה שאמר הרופא שלך בהחלט נכון לגבי עשירת לידה בשבוע כזה יחד עם זאת במקרה של הרגשת שיתוק וכאבים חזקים מציע שתגשי לבדיקת נוירולוג או אורטופד

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה