המוגלובין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/06/2009 | 19:57 | מאת: nata

שלום ד"ר, כבר כמה בדיקות המוגלובין שלי יוצא נמוך למרות שמהתחלת הריון אני לוקחת ברזל (פריפול). לפני בערך שלוש שבועיות ברזל ירד ל9.7 ואז רופא המליץ לי לקחת 2 כדורי ברזל. עשיתי אתמול בדיקה מחדש - המוגלובין 9.9 וכל מה שקשור לברזל עצמו תקין (iron-68,transferrin-377,ferritin-74). למה המוגלובין שלי נמוך (למרות שאני לא מרגישה את זה פיזי) ואם עדיין כדאי להמשיך לקחת 2 כדורי ברזל? תודה

יש לבדוק אם אין לך אנמיות מסוג אחר כמו תלסמיה עדיין הברזל שלך נמוך ובהחלט ממליץ להמשיך נטילת הברזל

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה