גרימת לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/03/2009 | 15:22 | מאת: מיכל

אני במעקב הריון עודף של מכבי. אמרו לי שב42 שבועות מלאים עלי להגיע לבית חולים לגרימת לידה. המוניתור מראה תינוק בריא, משקל תקין. הם לא בדקו פתיחה. גיל ההריון ידוע בוודאות ותואם לUS של שבוע 7. אני אישה בריאה והיו לי בעבר שתי לידות רגילות. מה מחכה לי בגרימת לידה? האם עדיין אוכל לעבור לידה טבעית (כמו שקיוויתי)? האם סטריפינג אפשרי ב42 שבועות או שמאוחר מידי? תודה מיכל

26/03/2009 | 04:05 | מאת: ד"ר אריה שחר

מקובל לא לעבור את השבוע ה 42 עקב העליה בסיכון לעובר - לכן נקרא הריון עודף ואת במעקב צמוד מ שבוע 40 ישנן מספר שיטות לזרוז שבכולן ניתן להתחיל עם הזירוז וברגע שהלידה מתחילה ניתן להמשיך באופן טבעי כל עוד המהלך תקין ותחת מעקב צמוד בבית חולים, זה לא בדיוק טבעי אולם יכול שדחיפה ראשונית עם עזרה ואח"כ במהלך טבעי, סטריפינג כדאי לבצע לפני שבוע 42

26/03/2009 | 04:05 | מאת: ד"ר אריה שחר

מקובל לא לעבור את השבוע ה 42 עקב העליה בסיכון לעובר - לכן נקרא הריון עודף ואת במעקב צמוד מ שבוע 40 ישנן מספר שיטות לזרוז שבכולן ניתן להתחיל עם הזירוז וברגע שהלידה מתחילה ניתן להמשיך באופן טבעי כל עוד המהלך תקין ותחת מעקב צמוד בבית חולים, זה לא בדיוק טבעי אולם יכול שדחיפה ראשונית עם עזרה ואח"כ במהלך טבעי, סטריפינג כדאי לבצע לפני שבוע 42

26/03/2009 | 04:06 | מאת: ד"ר אריה שחר

מקובל לא לעבור את השבוע ה 42 עקב העליה בסיכון לעובר - לכן נקרא הריון עודף ואת במעקב צמוד מ שבוע 40 ישנן מספר שיטות לזרוז שבכולן ניתן להתחיל עם הזירוז וברגע שהלידה מתחילה ניתן להמשיך באופן טבעי כל עוד המהלך תקין ותחת מעקב צמוד בבית חולים, זה לא בדיוק טבעי אולם יכול שדחיפה ראשונית עם עזרה ואח"כ במהלך טבעי, סטריפינג כדאי לבצע לפני שבוע 42

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה