גרד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/12/2008 | 14:42 | מאת: דנה

אני בהריון שבוע 24. מתחילת ההריון אני סובלת מגרד עז בפות וכן הפרשות צהובות ירוקות וכן שרפה בעת קיום יחסי מין.ניגשתי מספר פעמים לרופא והוא טען שאין מה לעשות ורק בשבוע 22 נתן לי טיפול של נרות אגיסטן וכן משחה טבעקוטן למריחה חיצונית. לאחר הטיפול הרגשתי הקלה משמעותית עכשיו הגרד שבוע לאחר סיום הטיפול שוב חזר במידה פחותה יותר וההפרשות הצהובות. כשחזרתי לרופא אמר שאין מה לעשות ושזה לא פוגע בעובר ושאם אמשיך עם הטיפול הרפואי אגרום לנזק לעובר! ושכמה שפחות להשתמש במשחה ובנרות. ושאני יכולה להשאר כך עד סוף ההריון שזה לא יפגע בעובר אני רוצה לציין שהרופא לא בדק את האיזור ועל סמך תיאוריי נתן לי טיפול. אני מאד חוששת כיון שקראתי באינטרנט שזה כן יכול לפגוע בעובר אם לא מטפלים אשמח לתשובה דחופה!! בתודה מראש

29/12/2008 | 12:25 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לדנה שלום. המלצתי לחזור ולהיבדק ולבצע בדיקת משטח נרתיק לתרבית ורגישות. הטיפול על פי התוצאות. בברכה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה