בטא גבוה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/12/2016 | 18:56 | מאת: דנה

כל ההריוניות שלי התחילו כתאומים לבסוף נותר עובר אחד בכל פעם. גם הפעם עשיתי בדיקת בטא ביום ה17 ממועד ההתעברות יצא 1137 וביום ה19 יצא 2424 המספרים דיי גבוהים השאלה שלי האם זה יכול להיות שוב פעם תאומים?? ואיך אני מחשבת את השבועות לפי הווסת או לפי היום של ההתעברות/ביוץ?

16/12/2016 | 11:23 | מאת: ד"ר רבקה פרנקל

לא ניתן להסיק לגבי מספר העוברים לפי רמות הבטא גיל הריון מחושב ממועד הוסת האחרונה במידה ומחזורים סדירים יש לאמת גיל הריון עם אולטרא סאונד שמבוצע בשבוע 6-7

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה