הפרשות מהשדיים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/09/2016 | 08:04 | מאת: מיכל

שלום רב, ראשית אציין שבתקופה זו בעלי ואני מנסים להכנס להריון, היום אני 8 ימים לאחר הביוץ. בעקבות הרגשת מלאות בשדיים, שלשום ניסיתי ללחוץ על הפטמה ויצא נוזל צהבהב שקפקף. מקריאה ברשת ראיתי שזה אולי מרמז על סרטן השד חלילה, ולכן ניסיתי ללחוץ על הפטמה השניה, גם ממנה יצא נוזל. האם עלי לגשת להבדק? או שמא זה קשור בניסיונות להרות? מתי מתחיל ייצור חלב בשדיים? אציין שילדתי לפני כמעט 3 שנים והנקתי את בני במשך שנה ו 3 חודשים. לפני 4 חודשים היה הריון תאומים שהסתיים בשבוע 8 עקב הפסקת דופק, אולי גם לזה יש השלכות? תודה

הפרשה לבנה או צהובה אינה סימן לסרטן, מדובר בהפרשת חומר דמוי חלב אולי שאריות או אולי יש לך עדין הורמון חלב גבוה , צריך לבדוק בדם פרולקטין דרך הרופא המטפל שלך

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה