יוטירוקס בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/09/2015 | 13:40 | מאת: שגית

בת 32 הריון שלישי נתגלתה שקיפות 4 מ"מ בשבוע 11+3 סיכוי לDS לפי גיל ובדיקות 1:8 . ממש בתחילת ההריון התחלתי לקחת יוטירקוס 50 עקב תת פעילות בלוטת התריס.. האם זה השפיע על ההריו? הגביר הסיכון לתסמונת דאון? האם יש קשר בין התרופה לבדיקות הריון לא תקינות? שני ההריונות הקודמים עברו ללא בעיה כלל

12/10/2015 | 19:45 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה שקיפות של 4 מ"מ אינה תקינה ומצריכה ייעוץ גנטי, בדיקת קריוטיפ, בדיקות נוספות ללב העובר ומזהמים שונים אין קשר ליוטירקס. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה