קרישיות ??אחרי הפלות..

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/10/2011 | 22:57 | מאת: שרה

הריון 1 עברתי הפלה בשבוע 20 בעקבות זיהום מי שפיר , ביצעתי מי שפיר כון שלא מצאו בעובר כיס מרה בדיקות גנטיות תקינות אך הימליצו כמובן שעשיתי את הבדיקה מי שפיר יצא תקין אך אחרי 5 ימים התחיל דימום וצירים וככה בעצם התחילה ההפלה . הריון 2 היתה הפלה בשבוע 18 עד היום לא יודעים למה כי הכול היה תקין היה לי מעין קרום שקוף שהתחיל לצאת מעין בלון הגעתי למיון ואמרו שגם זו הפלה בשניהם ביצעו לי גרידות חשוב לציים שאת העובר שלחתי לנתיחה ונימצא כיס מרה . כעת אני בהריון 3 שבוע 15 לפני ההריון ביצעתי צילום רחם והרופא שלי מסר כי אצטרך לבצע תפר ביצעתי את התפר לפני כשבוע הייתי אצל הרופא היום והוא אמר שגם אתחיל לקחת תרופות לנרתיק "אנדומטרין" שעוזרות במניעה ללידה מוקדמת .. הוא בדק אץ אורך הצוואר (47) אמר שזה בסדר ... רציתי לשאול אם עלי לעשות בדיקת קרישות אני קוראת על זה הרבה בזמן האחרון ורופאים לא דיברו איתי על כך האם לאור ההיסטוריה שלי ממליץ שאעבור בדיקה כזו כעת אני לא רוצה לעבור עוד פעם מה שקרה בעבר אודה לעזרה יעוץ בנושא...???

נראה שריבוי הבדיקות לא מיטיב איתך. מציע להתמקד בהריון הנוכחי ולקוות להצלחתו. יש לשקול גם את האינדיקציה ללקיחת תרופות בהריון. במידה וחלילה ההריון לא יצלח יש סידרה של בדיקות לביצוע.

24/10/2011 | 20:29 | מאת: שרה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה